Μενου
Καλαθι

Επιβραβεύουμε τις αγορές σου! Πλήρωσε με Πιστωτική Κάρτα ή Τραπεζική Κατάθεση και λάβε 5% έκπτωση σε κάθε σου αγορά!

 Χρησιμοποιήστε το κουπόνι SUM24 και κερδίστε έκπτωση 10% (ισχύει για πελάτες λιανικής)

Χρησιμοποιήστε το κουπόνι SUM15 και κερδίστε έκπτωση 15% για αγορές άνω των 350€  (ισχύει για πελάτες λιανικής μέχρι τις 31/06/2024)

Παραλάβετε την παραγγελία σας με BOX NOW !

Monoi de Tahiti Λάδι (Έξτρα Ενισχυμένο)

 Monoi de Tahiti Λάδι (Έξτρα Ενισχυμένο)
Monoi de Tahiti Λάδι (Έξτρα Ενισχυμένο)

INCI Name:  Cocos Nucifera (Coconut) Oil (and) Gardenia Tahitensis (Tiare) Flower Extract (and) Parfum

Tο Monoi oil είναι ένα αρωματικό λάδι το οποίο λαμβάνεται μέσω εκχύλισης ανθών Tahitian Gardenia σε έλαιο καρύδας. Ιθαγενής στις ορεινές ακτές του Νοτίου Ειρηνικού χρησιμοποιείται ευρέως για τα φαρμακευτικά του οφέλη.

Λόγω του εξαιρετικού αρώματος του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορέας για λάδι σώματος/μασάζ. Αποτελείται από λιπαρά οξέα (Λαυρικό, Παλμιτικό και Μυριστικό οξύ) τα οποία προσδίδουν πλούσιες μαλακτικές, ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες στο δέρμα. Εμπλουτισμένο σε βιταμίνες, στερόλες και τοκοφερόλες, παρέχει αντιοξειδωτικές, επιδιορθωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες καθιστώντας το κατάλληλο για προϊόντα αντιγήρανσης , αντιφλεγμονώδη και αντιακνεικά . Επιπλέον, στο τριχωτό της κεφαλής προσφέρει καταπραϋντικές ιδιότητες και δρα κατά της τριχόπτωσης.

Συνιστάται για εφαρμογές φροντίδας του δέρματος και των μαλλιών,  για αφυδατωμένη/ευαίσθητη επιδερμίδα, αντιρυτιδικά και after sun προϊόντα.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

    Γράψτε μια αξιολόγηση

    Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή Καλή
    Captcha
    5,00€
    Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€
    • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
    • Κωδικός: 11300005

    Διαθέσιμες Επιλογές