Μενου
Καλαθι

Murumuru Βούτυρο

Murumuru Βούτυρο
Murumuru Βούτυρο

INCI -Astrocaryum Murumuru Seed Butter

    Το βούτυρο Murumuru είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία εξάγεται από τους καρπούς του φοίνικα Murumuru. Ιθαγενής στα δάση του Αμαζονίου που εκτείνονται από την Βραζιλία μέχρι τα σύνορα του Περού και της Βολιβίας, προσφέρει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες στο δέρμα και τα μαλλιά. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, ως επί το πλείστον λαυρικό, μυριστικό και ελαϊκό Ω-9 λιπαρό οξύ, επιτρέπει την ανάκτηση της ελαστικότητας στο δέρμα, ενώ παράλληλα ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και μειώνει την διαδερμική απώλεια υγρασίας. Επιπλέον, καταπραΰνει το δέρμα και του χαρίζει βελούδινη υφή. Στην περιποίηση των μαλλιών, το βούτυρο Murumuru σχηματίζει μια μεμβράνη στην επιφάνεια της τρίχας η οποία εξομαλύνει τα λέπια της και προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις όπως την θερμότητα και βαφή. Επίσης δαμάζει τα ατίθασα μαλλιά και μειώνει το φριζάρισμα.

    Συνιστάται για χρήση: σε ενυδατικές λοσιόν / κρέμες προσώπου και σώματος, μαλακτικά προϊόντα μαλλιών / μάσκες μαλλιών, προϊόντα περιποίησης χεριών, αλοιφές κλπ.

    Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο χώρο.

    Γράψτε μια αξιολόγηση

    Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή Καλή
    9,00€
    Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€
    • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
    • Κωδικός: 13100000

    Διαθέσιμες Επιλογές

    To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies