Μενου
Καλαθι

Το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό από τις 14 έως και τις 24 Αυγούστου. (Η τελευταία παραγγελία θα αποσταλεί απο εμάς στις 13 Αυγούστου). Μετά τις 13/08  μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας On line οι οποίες θα διεκπεραιωθούν από τις 25 Αυγουστου με σειρά προτεραιότητας.

Καστορέλαιο

 Καστορέλαιο
Καστορέλαιο

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

Το καστορέλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Καλλιεργείται σε τροπικές περιοχές της Ινδίας, της Βραζιλίας και της Κίνας. Παρουσιάζει μοναδικές ιδιότητες λόγω της πλούσιας σύνθεσης του σε λιπαρά οξέα διότι αποτελείται στο 85 % σε ρικινελαϊκό οξύ. Παρέχει εξαιρετικές μαλακτικές ιδιότητες και αποκαθιστά το δερματικό υδρολιπιδικό φραγμό. Παράλληλα θρέφει, ενυδατώνει σε βάθος, καταπραΰνει και ανακουφίζει τα ερεθισμένα, ευαίσθητα και ξηρά δέρματα. Το καστορέλαιο προσφέρει επίσης πολλαπλά οφέλη στα μαλλιά και τις βλεφαρίδες. Θρέφει τις ίνες της τρίχας, δυναμώνει τους τριχοθύλακες και αυξάνει την ανάπτυξη των τριχών. Επιπλέον, θεωρείται κατάλληλο για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας και ανακουφίζει το κνησμό του τριχωτού της κεφαλής. Αντίθετα, σε προϊόντα χειλιών, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.

Συνιστάται σε αντιγηραντικά προϊόντα, για γενικές ενυδατικές εφαρμογές του δέρματος και των μαλλιών, ως βάση για μασάζ, για αντιφλεγμονώδη προϊόντα, για ανάπτυξη βλεφαρίδων και μαλλιών, για την καταπολέμηση της πιτυρίδας, την φροντίδα των χειλιών κλπ.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11300090

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies