Μενου
Καλαθι

Hydrogenated Castor Oil

Hydrogenated Castor Oil

INCI Name: Hydrogenated Castor Oil

Πρόκειται για κερί το οποίο  λαμβάνεται μέσω υδρογόνωσης παρθένου καστορελαίου. Αποτελείται κυρίως από γλυκερίδια του 12-υδροξυστεατικού οξέος. Διαθέτει υψηλό σημείο τήξης (μεταξύ 85,0 - 88,0 °C) και δρα ως σταθεροποιητής και πηκτικός παράγοντας σε γαλακτώματα, πάστες και άνυδρα συστήματα. Δεδομένου ότι διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες διασποράς χρωστικών, χρησιμοποιείται ευρέως σε στέρεες μορφές προϊόντων όπως αποσμητικά, κραγιόν, μολύβια κλπ. Το Hydrogenated Castor Oil είναι κατάλληλο προς χρήση σε ευρύ φάσμα καλλυντικών προϊόντων και ιδιαίτερα σε στικ προϊόντα διότι αυξάνει το σημείο τήξης τους καθιστώντας τα έτσι πιο σταθερά.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε κλειστό δοχείο, σε ξηρό, σκιερό και δροσερό μέρος.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 12800016

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies