Μενου
Καλαθι

Κράνμπερι Λάδι

 Κράνμπερι Λάδι
-15 %
Κράνμπερι Λάδι

INCI: Vaccinium macrocarpon seed oil 

Το έλαιο Κράνμπερι λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των κουκουτσιών του φρούτου. Ιθαγενής στην ανατολική ακτή της Βόρειας Αμερικής, είναι πλούσιο σε α-λινολενικό οξύ Ω3 και λινελαϊκό οξύ ω6 τα οποία ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, αποτρέπουν την απώλεια υγρασίας και οδηγούν σε έντονη θρέψη της επιδερμίδας. Το έλαιο Κράνμπερι περιέχει επίσης υψηλά επίπεδα βιταμίνης Ε (ιδιαίτερα τοκοφερόλες, τοκοτριενόλες και τανίνες), η οποία χαρίζει μαλακτικές ιδιότητες, δεσμεύει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα και τα μαλλιά από την πρόωρη γήρανση. Πλούσιο σε βιταμίνη Α, το έλαιο Κράνμπερι προάγει την επούλωση της επιδερμίδας, καταπραΰνει το ερεθισμένο / ευαίσθητο δέρμα και θεραπεύει διάφορες δερματικές παθήσεις (έκζεμα, ακμή κλπ). Επιπλέον, η περιεκτικότητα του σε βιταμίνη C προσφέρει αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, μειώνοντας έτσι την εμφάνιση των ρυτίδων. Τέλος, αποτελείται από οξέα φρούτων AHA (μηλικό και κιτρικό οξύ), τα οποία προσδίδουν αντιβακτηριακά, κερατολυτικά και στυπτικά οφέλη.

Συνιστάται για γενικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος με μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, για αντιοξειδωτικά προϊόντα, καταπραϋντικά, αντιφλεγμονώδη και επουλωτικά προϊόντα, αντιγηραντικές εφαρμογές, προϊόντα απολέπισης και αντιμετώπισης της ακμής κλπ.


Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
10,00€
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,85€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 28102848

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies