Μενου
Καλαθι

Αβοκάντο Βούτυρο - Παρθένο

Αβοκάντο Βούτυρο - Παρθένο
-22 %
Αβοκάντο Βούτυρο - Παρθένο

INCI NAME: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Persea gratissima (Avocado) Seed Oil

Το βούτυρο αβοκάντο είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία αποτελείται από  παρθένο έλαιο αβοκάντο μαζί με φυτικά βούτυρα καριτέ και κακάο. Το έλαιο αβοκάντο, το οποίο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του δέντρου, αναπτύσσεται σε διάφορες υποτροπικές περιοχές του κόσμου. Σε συνδυασμό με τα βούτυρα καριτέ και κακάο, το μίγμα προσφέρει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες στο δέρμα και στα μαλλιά. Πλούσιο σε βασικά λιπαρά οξέα όπως ελαϊκό Ω-9 και στεατικό οξύ, περιέχει επίσης φυτοστερόλες και βιταμίνες (Α και Ε). Το βούτυρο αβοκάντο ενισχύει την υδρολιπιδική μεμβράνη και προστατεύει την επιδερμίδα από την ξηρότητα και τις επιθέσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Εκτός από τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, προσφέρει επίσης μαλακτικά και αναγεννητικά οφέλη στο δέρμα. Διαθέτει επιπλέον ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ως εκ τούτου περιορίζει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Το βούτυρο αβοκάντο ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και αποκαθιστά την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Συνιστάται για: χρήση σε θρεπτικές λοσιόν / κρέμες προσώπου και σώματος, μαλακτικά προϊόντα μαλλιών και μάσκες μαλλιών, προϊόντα περιποίησης χεριών και αλοιφές, προϊόντα κατά των ρυτίδων, προϊόντα για την φροντίδα μετά την έκθεση στον ήλιο κλπ.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο χώρο.

    Γράψτε μια αξιολόγηση

    Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή Καλή
    4,50€
    3,50€
    Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€
    • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
    • Κωδικός: 13100002

    Διαθέσιμες Επιλογές

    To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies