Μενου
Καλαθι

Μακαντάμια Βούτυρο

Μακαντάμια Βούτυρο

 INCI Name: Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Tocopherol

Το βούτυρο Macadamia είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία αποτελείται από φυτικό έλαιο μακαντάμια, υδρογονωμένο φυτικό έλαιο (μια μορφή φυτικού ελαίου που αποτελείται από τριγλυκερίδια λιπαρών οξέων) και τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε). Το φυτικό έλαιο μακαντάμια, το οποίο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του δέντρου, είναι ιθαγενής στην Αυστραλία και παρουσιάζει ασυνήθιστα υψηλή περιεκτικότητα σε παλμιτελαϊκό Ω-7 και ελαϊκό Ω-9 οξύ. Συνεπώς, παρουσιάζει ισχυρή οξειδωτική σταθερότητα. Προσφέρει έντονη ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας και των μαλλιών. Παράλληλα, χαρίζει αντιγηραντικές και μαλακτικές ιδιότητες σε ξηρές, ώριμες και εκτεθειμένες στον ήλιο επιδερμίδες. Αναζωογονεί, καταπραΰνει και αποκαθιστά τη σύνθεση των φυσικών λιπιδίων της επιδερμίδας, επαναφέροντας την ελαστικότητα της. Επιπλέον, παρέχει αντιοξειδωτικά οφέλη και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, αποτρέποντας έτσι την εμφάνιση πρόωρων σημαδιών γήρανσης.

Συνιστάται για την περιποίηση χεριών / ποδιών, ενυδατικές λοσιόν για ξηρές επιδερμίδες, καταπραϋντικά προϊόντα για μετά την έκθεση στον ήλιο, μαλακτικές κρέμες και μάσκες μαλλιών, προϊόντα για ευαίσθητα / ερεθισμένα δέρματα κλπ.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο χώρο.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 13100017

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies