Μενου
Καλαθι

Μάνγκο Βούτυρο

Μάνγκο Βούτυρο
Μάνγκο Βούτυρο

INCI Name: Mangifera Indica (Mango) Seed Butter

Το βούτυρο μάνγκο είναι μια ημιστερεή λιπαρή ουσία η οποία εξάγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του φρούτου. Ιθαγενής στην ινδική υποήπειρο, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και προλαμβάνει τα πρόωρα σημάδια της γήρανσης. Ενεργώντας ως ισχυρό ενυδατικό και θρεπτικό συστατικό, απομακρύνει τις ουλές, τις ραγάδες, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Πλούσιο σε τριγλυκερίδια και λιπαρά οξέα (όπως στεατικό και ελαϊκό Ω-9 οξύ), βοηθά στην αναπλήρωση των λιπιδίων, την ενίσχυση του υδρολιπιδικού φραγμού και την προστασία του δέρματος. Αποκαθιστά την απαλότητα και την ομαλότητα, ενώ παράλληλα, αναζωογονεί και θεραπεύει το δέρμα. Κατάλληλο για κάθε είδους εφαρμογές, χρησιμοποιείται κυρίως για την καταπολέμηση της δερματικής ξηρότητας. Συνιστάται για προϊόντα περιποίησης χεριών / ποδιών, ενυδατικές λοσιόν για ξηρές επιδερμίδες, καταπραϋντικά προϊόντα για μετά την έκθεση στον ήλιο, μαλακτικές κρέμες και μάσκες μαλλιών, προϊόντα για ευαίσθητα / ερεθισμένα δέρματα κλπ.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο χώρο.

    Γράψτε μια αξιολόγηση

    Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή Καλή
    3,00€
    Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€
    • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
    • Κωδικός: 13100020

    Διαθέσιμες Επιλογές

    To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies