Μενου
Καλαθι

Τζοτζόμπα - Jojoba (Virgin Gold) Λάδι

Τζοτζόμπα - Jojoba (Virgin Gold) Λάδι
Τζοτζόμπα - Jojoba (Virgin Gold) Λάδι

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil

Το έλαιο Τζοτζόμπα λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης  των καρπών του δέντρου. Ιθαγενής στη νοτιοδυτική πλευρά των ΗΠΑ και το βορειοδυτικό Μεξικό (Έρημος Σονόρα), διαθέτει μοναδική χημική σύνθεση. Σε αντίθεση με τα περισσότερα φυτικά έλαια, τα οποία αποτελούνται από τριγλυκερίδια, το έλαιο Τζοτζόμπα αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από εστέρες κεριού. Περιέχει επίσης Ω9 λιπαρά οξέα (όπως ελαϊκό και ερουκικό οξύ), γαδελαϊκό οξύ, λιπαρές αλκοόλες, τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε) και φυτοστερόλες.  Ως εκ τούτου, θρέφει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και χαρίζει μαλακτικές ιδιότητες στα μαλλιά και το τριχωτό κεφαλής. Βοηθά στη κατακράτηση υγρασίας, καταπραΰνει τις παθήσεις του δέρματος (ακμή, έκζεμα, ψωρίαση κλπ.), ανακουφίζει το ευαίσθητο δέρμα, τη φλεγμονή και μειώνει την λιπαρότητα και την ακμή.

 Συνιστάται για μασάζ, γενικές ενυδατικές και θρεπτικές εφαρμογές για το δέρμα και τα μαλλιά, ευαίσθητα και ξηρά δέρματα, αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακά προϊόντα, μαλακτικά προϊόντα μαλλιών, εφαρμογές κατά της πιτυρίδας, εφαρμογές για το τριχωτό κεφαλής, προϊόντα κατά της ακμής κλπ. 

 Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€
  • Μή διαθέσιμο: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11300151

Διαθέσιμες Επιλογές

To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies