Μενου
Καλαθι

Ανθόνερα

Ανθόνερα

Τα ανθόνερα ή αρωματικά νερά παράγονται μέσω απόσταξης με υδρατμούς αρωματικών φυτών. Προέρχονται από διάφορα μέρη όπως για παράδειγμα τα φύλλα ή τα άνθη του φυτού.Τα ανθόνερα χρησιμοποιούνται ευρέως για τις ευεργετικές τους ιδιότητες σε καλλυντικά προϊόντα.Έχουν χαμηλότερη περιεκτικότητα σε αρωματικές ουσίες σε σχέση με τα αντίστοιχα αιθέρια έλαια. Συνεπώς έχουν τις ίδιες ιδιότητες αλλά είναι λιγότερο συμπυκνωμένα. Θα βρείτε σε αυτήν την κατηγορία διάφορα αρωματικά νερά από λουλούδια, φυτά, φρούτα και πολλά άλλα. Μπορείτε να να τα ενσωματώσετε άφοβα στο προϊόν της αρεσκείας σας για να επωφεληθείτε από τα μοναδικά οφέλη τους.

INCI: Aqua, Cucumis SativusΑνθόνερο αγγουριού το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από το αγγούρι Cucumis Sativus. Ιθαγενής στη Νότια Ασία, προσφέρει μαλακτικές ιδιότητες, ενυδατώνει και δροσίζει το δέρμα. Χαρίζει στυπτικά και τονωτικά οφέλη, συσφίγγει τους πόρους της επιδερμίδας και παράλληλα..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
INCI: Hamamelis Virginiana  WaterΑνθόνερο Αμαμελίδας το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα φύλλα του φυτού 'Hamamelis Virginiana'. Ιθαγενής στην Ανατολική πλευρά της Βόρειας Αμερικής, παρουσιάζει ενυδατικές και στυπτικές ιδιότητες. Συσφίγγει τους πόρους και βελτιώνει τη μικροκυκλ..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
INCI: Aqua, Pelargonium Graveolens oilΓεράνι Ανθόνερο το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα φύλλα, τα κλαδιά και τα άνθη του φυτού 'Pelargonium Graveolens'. Ιθαγενής στη Νότια Αφρική, καθαρίζει και αναγεννά την επιδερμίδα. Επιπλέον, καταπραΰνει σημαντικά τους ερεθισμούς και προσφ..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
INCI: Aqua, Jasminum Officinale oilΓιασεμί Ανθόνερο το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα λουλούδια/άνθη του φυτού "Jasminum Officinale". Ιθαγενής στον Καύκασο και την ασιατική ήπειρο, είναι γνωστό για την αντιφλεγμονώδη δράση του. Προσφέρει μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
INCI Name: Aqua, Citrus Grandis Peel OilΓκρέιπφρουτ Ανθόνερο το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τη φλούδα του φρούτου 'Citrus Grandis'. Ιθαγενής στην Ασία, είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και επομένως διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες. Παράλληλα, καθαρίζει, αναζωογονεί και τονώνει την..
5,50€ 4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI Name: Rosmarinus Officinalis Leaf WaterΔενδρολίβανο Ανθόνερο το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα φύλλα του φυτού ‘Rosmarinus officinalis’. Ιθαγενής στην περιοχή της Μεσογείου, παρουσιάζει αντιφλεγμονώδη και στυπτική δράση. Τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, το τριχωτό της κεφ..
5,50€ 4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI Name: Calendula Officinalis Flower WaterΑνθόνερο Καλέντουλας το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα λουλούδια/άνθη του φυτού ‘Calendula Officinalis’. Ιθαγενής στην Ευρώπη, προσφέρει μαλακτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες στο δέρμα. Επιπλέον, χαρίζει ισχυρή αντιοξειδωτική προστα..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
 INCI Name: Aqua, Lavanda Angustifolia OilΥδατικό διάλυμα που λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα άνθη της λεβάντας "Lavandula Angustifolia". Ιθαγενής στη Μεσόγειο, παρέχει στυπτικές και τονωτικές ιδιότητες στο δέρμα. Ως εκ τούτου συσφίγγει τους πόρους και διεγείρει τους ιστούς του..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
INCI: Aqua, Citrum Limon Peel OilΛεμόνι Ανθόνερο το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από το φλοιό του λεμονιού «Citrus Limon». Ιθαγενής στην Ασία, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη C. Επιπλέον, παρουσιάζει αντισηπτικές και τονωτικές ι..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
INCI Name: Aqua, Mentha Arvensis OilΥδατικό διάλυμα που λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα φύλλα της Μέντας «Mentha Arvensis». Ιθαγενής στην Ευρώπη, παρουσιάζει στυπτικές ιδιότητες, ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος, συσφίγγει τους πόρους και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Επιπλέον, προσφέρει τό..
5,50€ 4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI Name: Aqua, Citrus Aurantium Amara Flower oilΥδατικό διάλυμα που λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα άνθη της Νεραντζιάς ‘Citrus Aurantium Amara’. Ιθαγενής σε τροπικά μέρη της Ασίας αλλά ευρέως καλλιεργημένη στην περιοχή της Μεσογείου, προσφέρει στυπτικές ιδιότητες. Ενδείκνυται συνεπώς..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
INCI: Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Fruit Water & Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water  Υδατικό διάλυμα που λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από το φρούτο και τα άνθη της Νεραντζιάς "Citrus Aurantium Amara". Ιθαγενής σε τροπικά μέρη της Ασίας, καλλιεργείται..
5,50€ Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies