Μενου
Καλαθι

Χρώματα

Χρώματα

Οι χρωστικές έχουν ως κύρια χρήση να χρωματίσουν κάποιο καλλυντικό προϊόν ή ένα μέρος του σώματος (επιδερμίδα, χείλια, βλεφαρίδες, μαλλιά και νύχια). Κατατάσσονται σε δύο κύριες κατηγορίες ανάλογα με τη διαλυτότητα τους.


1- Οι διαλυτές χρωστικές (dyes) είναι κυρίως οργανικές ενώσεις συνθετικής προέλευσης (από πετροχημικά). Διαλυτές στο μέσο στο οποίο ενσωματώνονται (όπως νερό, έλαια ή διαλύτες), χρησιμοποιούνται συνήθως για τον χρωματισμό προϊόντων. Ορισμένες φυσικές χρωστικές φυτικής ή ζωικής προέλευσης υπάρχουν αλλά δεν χρησιμοποιούνται ευρέως λόγω της μειωμένης σταθερότητας τους.


2- Τα πηγμέντα είναι οργανικές ή ανόργανες ενώσεις πρακτικά αδιάλυτες στο μέσο στο οποίο ενσωματώνονται. Παραμένουν συνεπώς σε σωματιδιακή μορφή και χρησιμοποιούνται κυρίως στο μακιγιάζ.

  • Τα οργανικά πηγμέντα η αλλιώς Λάκκες αποτελούνται από μια διαλυτή χρωστική συνδεδεμένη σε ένα αδρανές χημικό υπόστρωμα (όπως ένα μεταλλικό άλας αλουμινίου, ασβεστίου κλπ.)

  • Τα ανόργανα πηγμέντα είναι ορυκτές ενώσεις όπως οξείδια (από σίδηρο, χρώμιο, τιτάνιο, ψευδάργυρο κλπ.) και υπερμαρίνες.


Όσον αφορά τη Mica, είναι ανόργανο πυριτικό άλας το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά για να προσθέσει λάμψη και ιριδίζουσα γυαλάδα. Δεν θεωρείται χρωστική ουσία, ωστόσο ενσωματώνεται συχνά σε καλλυντικά σκευάσματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει η σε επικαλυμμένη μορφή με ανόργανα πηγμέντα (οξείδια μετάλλων).


Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα χρωστικών που διαθέτουμε (υδατοδιαλυτά χρώματα, πηγμέντα, μίκα, διασπορές χρωμάτων για BB & CC εφαρμογές, χρώματα για κεριά) και βάλτε χρώμα στα καλλυντικά και στην ζωή σας.




Λευκή πούδρα βάσης επικαλυμμένη με κερί για την δημιουργία  καλλυντικών  σκευασμάτων  όπως  Πούδρες, Make up, Σκιές.Αναμιγνύεται καλά μετά υπόλοιπα υλικά- σκόνες (Χρώματα) Ενώ παράλληλα δημιουργεί  κρεμώδη υφή στο τελικό προϊόν.Τρόπος Φύλαξης: Να διατηρείται σε καλά..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Λευκή πούδρα βάσης για την δημιουργία  καλλυντικών  σκευασμάτων  όπως  πούδρες, Make up, σκιές και ρουζ.Δεν κλείνει τους πόρους Σκεπάζει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Δημιουργεί προϊόντα με πολύ καλή εφαρμογή . Προσδίδει Mat  εμφάνιση.Τρόπος Φύλαξ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Timiron Halo White Timiron Halo White
Νέο
INCI Name: Synthetic Fluorphlogopite (and) Titanium Dioxide (and) Tin OxideΠρόκειται για πιγμέντο, ανόργανη χρωστική ουσία, η οποία αποτελείται από συνθετική μίκα (η αλλιώς φθοροπλογοπίτη) επικαλυμμένη με ειδική δομή οξειδίων μετάλλων. Χάρη στην μοναδική ασημένια μπλε-λευκή του απόχρωση, το Timi..
3,80€ Χωρίς ΦΠΑ:3,06€
Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα  όπως σκιές για τα μάτια, eyeliners, ρουζ, make up, lip balm, πούδρες  αλλά και για τον χρωματισμό σαπουνιών.Συνήθως για να μπορέσει να δώσει ομοιόμορφο χρωματισμό και να ενσωματωθεί καλά στο σαπούνι διαλύουμε την σκόνη-χρώμα σε γλυκερίνη( σε πο..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα  όπως σκιές για τα μάτια, eyeliners, ρουζ, make up, lip balm, πούδρες  αλλά και για τον χρωματισμό σαπουνιών.Συνήθως για να μπορέσει να δώσει ομοιόμορφο χρωματισμό και να ενσωματωθεί καλά στο σαπούνι διαλύουμε την σκόνη-χρώμα σε γλυκερίνη( σε πο..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα  όπως σκιές για τα μάτια, eyeliners, ρουζ, make up, lip balm, πούδρες  αλλά και για τον χρωματισμό σαπουνιών.Συνήθως για να μπορέσει να δώσει ομοιόμορφο χρωματισμό και να ενσωματωθεί καλά στο σαπούνι διαλύουμε την σκόνη-χρώμα σε γλυκερίνη( σε πο..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Eίναι από τα πιο σπουδαία φυσικά ορυκτά. Λεπτώς διαμελισμένο, έχει μεγάλη δύναμη χρωματισμού, και καλυπτική ικανότητα μεγαλύτερη από από αυτή που έχει το Οξείδιο ψευδαργύρου. Η λευκότητα, η καλυπτικότητα και η αδιαφάνεια που προσφέρει το καθιστά απαραίτητο συστατικό σε πολυάριθμα καλλυντικά προϊόντα..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Brown iron OxideΧρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα  όπως σκιές για τα μάτια, eyeliners, ρουζ, make up, πούδρες  αλλά και για τον χρωματισμό σαπουνιών.Συνήθως για να μπορέσει να δώσει ομοιόμορφο χρωματισμό και να ενσωματωθεί καλά στο σαπούνι διαλύουμε την σκόνη-χρώμα σε γλυκερ..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Yellow Iron OxideΧρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα  όπως σκιές για τα μάτια, eyeliners, ρουζ, κραγιόν, make up, πούδρες και lip balm αλλά και για τον χρωματισμό σαπουνιών.Συνήθως για να μπορέσει να δώσει ομοιόμορφο χρωματισμό και να ενσωματωθεί καλά στο σαπούνι διαλύουμε την σκόν..
4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
INCI : CI 11680 Glycerin Aqua Sodium Laureth Sulfate               Κίτρινο Pigment σε υγρή μορφήΓια καλλυντικό και σαπούνιΤρόπος Φύλαξης: Να διατηρείται σε καλά σφραγισμένο περιέκτη, σε ξηρό και αεριζόμενο χώρο. ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Χρωστική ύλη ονομάζεται μια χημική ένωση που έχει την ικανότητα να προσδίδει χρώμα. Οι συγκεκριμένες είναι υδατοδιαλυτές χρωστικές και έχουν σκοπό να χρωματίζουν διάφορα καλλυντικά σκευάσματα με βάση το νερό όπως κρέμες, σαπούνια, μπάλες οξυγόνου, αφρόλουτρα, τζελ κλπ. Τα χρώματα αυτά δεν είναι κατά..
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ:1,21€
CI 12490 Glycerin Aqua Sodium Laureth Sulfate               Κόκκινο Pigment σε υγρή μορφή.Για καλλυντικό και σαπούνι.Τρόπος Φύλαξης: Να διατηρείται σε καλά σφραγισμένο περιέκτη, σε ξηρό και αεριζόμενο χώρο. ..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Εμφάνιση 61 έως 72 από 93 (8 Σελ.)
To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους Όρους χρήσης Cookies